Juventusov predlog Adrijenu Rabiotu

Juventusov predlog Adrijenu Rabiotu

Na kraju ugovora sa Juventusom torino, Adrijen Rabiot je ponovo na raskrsnici. Produžen za jednu sezonu prošle godine, vezni igrač još uvek ne zna šta će raditi u budućnosti. Branilac titule, Inter mu se posebno udvara zbog statusa slobodnog agenta. Stara dama još nije rekla svoju poslednju reč.

Prema La Gazzetta dello Sport, predlog dvogodišnjeg ugovora, plus godina opcije, stavljen je na sto. Francuz bi zadržao trenutnu platu, već 7,5 miliona evra neto godišnje. Odgovor klana Rabiot očekuje se neminovno, baš ovog vikenda, što ostavlja mnogo optimizma za „Bjankonere“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.