Arsenal žuri sa napadačem od 50 miliona evra, Lautaro Martinez doneo odluku za svoju budućnost

Arsenal žuri sa napadačem od 50 miliona evra, Lautaro Martinez doneo odluku za svoju budućnost

Arsenal će izvaditi čekovnu knjižicu

Ako Arsenal još jednom tesno propusti krunu u Engleskoj, to je možda zato što „Guneri“ nisu imali serijskog golgetera. Pa ovog petka ujutru, novinari Kraljevine nam govore da Arsenal želi to da promeni sledeće sezone. A londonski klub se nameračio na Bendžamina Seska, igrača RB Lajpciga. Dnevno ogledalo izveštaje koji „Sesko želi da postane veliki igrač“, a to bi moglo da se uradi preko stadiona Emirata. „On je za transfer u Arsenal ovog leta. Napadaču RB Lajpciga Sesku se udvara mnoštvo klubova, uključujući Arsenal, Čelsi i Mančester junajted, dok takođe postoji veliko interesovanje za Italiju“. „Guneri“ će međutim morati da padnu 45 miliona funti, odnosno više od 52 miliona evra. Čini se da tim Mikela Artete i dalje ima prednost u ovom slučaju uprkos jakoj konkurenciji.

Inter može da diše

Kada smo već kod golgetera, Lautaro Martinez je mogao savršeno da se uklopi u profil koji Traži Arsenal, kao i mnogi drugi klubovi koji traže strašnog golgetera. Osim što Argentinac više nije dostupan. Već nekoliko meseci Inter iz Milana gleda da produži svog napadača, koji je trenutno pod ugovorom do 2026. godine. I ovog puta, tu je, inter klub stiže do cilja. Gazzetta dello Sport najavljuje da „Lautaro pristaje“ ! „Uskoro će doći do novog sastanka između kluba i igrača kako bi se dogovorili oko produžetka ugovora“. Dnevnik ukazuje da najnoviji predlog kluba iznosi 10 miliona evra godišnje, uključujući bonuse. „Lopta je sada na terenu napadača, koji traži 12.“. U svakom slučaju, Inter može mirno da diše i vidi budućnost jer argentinski napadač i dalje sebe vidi u bojama Nerazurija.

Hansi Flik ima prvi zahtev

Mundo Deportivo govori nam da Hansi Flik veж naporno radi i da ima neke ideje za svoju Barиu. To je „Flikova slika. Novi trener već planira svoju Barsu, sa formacijom 4-2-3-1 koja može da se pretvori u 4-3-3. Njegov stil igre nagoveštava da će sa Ksavijevog kvadrata preći u obrnuti trougao sa dva pivotmena i plejmejkerom“. Pravi program! Ali klub Blaugrana će takođe morati da vodi važne dosijee, uključujući i dosije Ronalda Araujoa koji je „Prioritet“ Kao plakat Sport. „On je od suštinskog značaja za sledeći projekat Hansija Flik u Barsi i trener je tražio da ne bude premešten. Klub je odlučio da ponovo aktivira pregovore sa urugvajskim odbrambenim igračem sa ciljem da mu se poboljša plata“. Poruka je proљla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.