Sasuolo: Janis Antiste zadovoljan u Ligi 1 i Bundesligi

Sasuolo: Janis Antiste zadovoljan u Ligi 1 i Bundesligi

Bivši igrač Tuluza, francuski napadač Janis Antiste otišao je u Italiju veoma rano u leto 2021. godine, kada je potpisao za klub iz La Spezije. Posle dobre prve sezone u Seriji A pod Tijagom Motom, tada ga je regrutovao Sasuolo u zamenu za 6 miliona evra. Pozajmljen Amijenu u drugoj polovini sezone 2022/2023, rodom iz Haute-Garonne nije ostao sa Neroverdijem pošto je pozajmljen nazad u Serie B u Ređijanu.

Sa 28 nastupa (4 postignuta gola – 1 asistencija), Janis Antiste, veoma svestran napadački igrač koji može da igra kao napadač, u znak podrške ili na krilima, imao je kompletnu sezonu pod Alesandrom Nestom u italijanskom antekamberu. Prema našim informacijama, ne očekuje se da bivši internacionalac Espoirs ostane u Sasuolu, koji je upravo prebačen u Serie B. Prema ugovoru sa „Neroverdijem“ do juna 2026. godine, Antiste (21), već veoma iskusan za svoje godine (90 profesionalnih mečeva na satu), interesuje klubove iz Lige 1 i Bundeslige.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.