Juventus: neočekivana prilika za Adrijena Rađiota

Serie A: Adrien Rabiot spasao Juventus Torino protiv Salernitana

Svako ima svoj tajming. A Adrijen Rabiot se redovno razlikuje od menadžera. U nekoliko navrata u karijeri, francuski vezni igrač se našao na kraju ugovora, pa je njegov menadžment ostavio bez rešenja. Sa Juventusom je prošlu sezonu produžio za godinu dana u poslednjem trenutku i zbog toga se ponovo našao u ovoj povoljnoj situaciji, na ličnom nivou.

Kao što je izvestio Sport Mediaset, zakazan je za četvrtak sastanak Kristijana Đuntolija, sportskog direktora Torina i pratnje francuskog internacionalca. Uz neke jake argumente: Učešće Juvea u narednoj Ligi šampiona i dolazak na klupu Tijaga Mote, sa kojim je Rabiot odigrao nekoliko sezona u PSG- u. Cenjeni argumenti, posebno jer jedan od Besnih istorijskih dvorja, Mančester junajted, ne predstavlja isto. Bez Lige šampiona i izvesne nejasnoće na sportskom terenu.

Inter spreman da ga vrati

Ali Sport Mediaset objašnjava da je još jedan udvarač sada na osmatraču. Specijalista za transfer od 0 €, i još gore, direktan rival Juventusa. To je Inter iz Milana. Sportski direktor Bepe Marota otkucao je ime 29-godišnjeg Francuza, svestan da predstavlja zlatni dogovor. Pogotovo što se Inter ne valja u zlatu, a nedavnu promenu vlasništva neće pratiti nova strategija na tržištu.

Nakon što je prošlog leta izveo lep potez Markusa Turama, koji je stigao besplatno iz Borusije Mönchengladbach, ili pošto je na isti način oteo svog plejmejkera Hakana Čalhanoglua iz AC Milana, Inter je spreman da nasrne na Rabiota, kako bi revitalizovao njihov vezni red, što je jedna od njihovih snaga. Sa velikim sportskim izgledima: da igramo za titulu u Seriji A i Ligi šampiona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.