Napoli: Ogroman budžet za transfer ponuđen Antoniju Konteu

Napoli: Ogroman budžet za transfer ponuđen Antoniju Konteu

To je pitanje koje već nekoliko dana paniči u Italiji. Napoli je na pragu da ubedi Antonija Kontea da se obaveže. Italijanski trener je već nekoliko godina na meti predsednika Aurelija de Laurentiisa, a uvek nije uspeo da ga privede, posebno iz finansijskih razloga. Međutim, tužno 10. mesto dobijeno ove sezone i želja da se što pre vrati na pravi put pogurali su predsednika Napolitanaca da pristupi zahtevima Kontea, koji bi trebalo da potpiše ugovor vredan 60 miliona evra bruto tokom 3 godine, uz klauzulu o raskidu ugovora koja se može aktivirati svakog leta bez obeštećenja.

Pregovori između dve stranke još uvek traju, ali optimizam vlada na strani Napolitanaca. Kao što znamo, Antonio Konte takođe voli da ima kontrolu nad prozorom za prenos, a prema Il Matino, takođe bi trebalo da bude zadovoljan u ovom trenutku. Zaista, budžet od 230 miliona evra bi mu bio dodeljen da regrutuje, između ostalog, napadača koji će zameniti Osimhena, i solidnog odbrambenog igrača, dok čeka da sazna namere Gruzina Khvicha Kvaratskhelia.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.