Snaga Napolija za Antonija Kontea

Snaga Napolija za Antonija Kontea

To je pravi potres koji će se ovog leta dogoditi u Seriji A sa promenama trenera na svakoj strani. Dok se očekuje da Masimilijano Alegri bude smenjen sa klupe Juventusa u korist Tijaga Mote, koji je trenutno na klupi Bolonje, u Napoliju ima posla da zameni Frančeska Kalzonu. Napolitanaca je otkucalo nekoliko imena na svojoj listi kako bi nasledili onu koja je stigla u februaru prošle godine, ali njihov prioritet ostaje Antonio Konte. Bivši trener Totenhema i Čelsija je, između ostalih, miljenik Aurelija De Laurentiisa koji želi da mu da ponudu, navodi se u Gazzetta dello Sport.

Predsednik Napolija bi bio spreman da potroši više novca nego njegovi prethodnici i čak aktivira „super bonus“ na njegovu platu. Ukoliko pregovori propadnu sa Antoniom Konteom, Napoli bi mogao da se okrene Stefanu Pioliju, koji ovog leta napušta AC Milan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.