Juventus: Masimilijano Alegri blizu odlaska

Juventus: Masimilijano Alegri blizu odlaska

Ovog puta, izgleda kao kraj. Povratak u Juventus 2021. godine posle prvog iskustva od 2014. do 2019. godine, Očekuje se da Masimilijano Alegri napusti svoju poziciju u narednih nekoliko sati. Dok je Stara Dama na četvrtom mestu u Seriji A i upravo je osvojila Coppa Italia, Sky Italia ukazuje na to da bi Juventus vrlo brzo mogao da otpusti trenera.

Krivica je veliki okršaj transalpinskog taktičara i njegovog menadžmenta, a posebno sa sportskim direktorom Kristijanom Đuntolijem. Tokom predstavljanja trofeja u Kopa Italia, čak smo videli trenera veoma ljutog na svoje menadžere. Čak bi mogao da bude otpušten u narednih nekoliko sati, potpuno jednostrano. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.