Paulo Dibala pregovara sa Al Šababom

Paulo Dibala pregovara sa Al Šababom

Saudijska Arabija je poslednjih meseci privukla nekoliko poznatih imena u svetu fudbala. A timovi Saudijske Pro Lige ne nameravaju tu da se zaustave. Zaista Arriyadiyah otkriva da je Paulo Dajbala, zvezda AS Rome, na nišanu Al Šababa.

U saudijskoj publikaciji se takođe navodi da je klub iz SPL počeo pregovore sa argentinskim klanom. Ponuđen mu je dvogodišnji ugovor. Ali La Joya traћi najmanje 3-godišnji zakup. Istovremeno, Al Šabab napreduje na dosijeu Rafe Silve (Benfika).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.