AC Milan: Kristof Galtije je i dalje u trci

AC Milan: Kristof Galtije je i dalje u trci

Stefano Pioli, koji je na klupu stigao 2019. godine, napustiće AC Milan na kraju sezone. Rukovodstvo već neko vreme traži njegovog naslednika, a da njegov izbor ne bude donet. Zlatan Ibrahimović, koji se sve više goji na tabeli, preferira opciju Marka van Bommela kao što smo vam rekli krajem aprila ali to nije jednoglasno. Drugi putevi postoje, objašnjava La Gazzetta dello Sport ove srede.

Ime Serhija Conceiçãoa se redovno izjaљnjava, manje od Marsela Galjarda ili Paula Fonseke, koji naginje ka OM- u. Pominju se i Roberto Martinez i Domeniko Tedesko, kao i izvesni Kristof Galtije. Bivši igrač PSG-a i dalje je kredibilan kandidat. Trenutno glavni u Al-Duhailu, šutirao je u tačdaunu prošle nedelje pre selidbe u Rossoneri.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.