AC Milan: Marselo Galjardo je na nišanu

AC Milan: Marselo Galjardo je na nišanu

Odlazak Stefana Piolija ovog leta je gotovo potvrđen na strani AC Milana. Ako zvanično ne bude saopšteno, klub radi interno i množi puteve da ga zameni. U poslednjih nekoliko sati, na listu je dodato novo ime Marsela Galjarda.

Sky Sport Italia ukazuje na to da bi 48-godišnjeg tehničara uskoro trebalo da oslobodi njegov klub Al-Ittihad, a Rossoneri žele da iskoriste ovu situaciju kako bi ga privukli u Lombardiju. Tragovi koji vode do Serhija Konseičaoa ili Paula Fonseke se još uvek proučavaju, ali je Galjardo na vrhu liste. Njegova plata (oko dvadeset dva miliona evra neto) bi, međutim, mogla da bude smetnja, uprkos činjenici da je slobodan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.