Iskopavanje Đana Pjera Gasperinija kod Žozea Murinja

Iskopavanje Đana Pjera Gasperinija kod Žozea Murinja

Atalanta Bergamo je sinoć pobedila u okršaju protiv AS Rome u Seriji A (pogledajte rezime). Važan uspeh u trci za Ligu šampiona. Posle meča, trener Đan Pjero Gasperini je i dalje želeo da pohvali rad Danijelea De Rosija na klupi, koji je od dolaska ispravio kormilo rimskog broda, uprkos eliminaciji u polufinalu Lige Evropa.

„Stavio je fudbal u Romu ispred svega ostalog. Zahvaljujem mu na tome. Rim je divno mesto za javnost i strast, ali fudbal je postao sekundaran: rezultati su morali da prolaze kroz nešto drugo. Nadam se da Danijele, koji je toliko Đilorosi iznutra, može da vrati takvu misao.“rekao je trener Atalante, iskopao Žozea Murinja, prethodnika Danijelea De Rosija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.