Serie A: Bolonja Tijaga Mote ponovo u Ligi šampiona posle 59 godina čekanja

Bolonja: Tijago Mota nad Mesecom posle evropskih kvalifikacija

Ova sezona je bila istorijska za Bolonje. Usred serije A giganti, ljudi Tijaga Mote su uspeli da odigraju kako treba i iznenađujuće se nastane na vrhu tabele. Uspešna i ulepšana sezona sa sada već kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zahvaljujući pobedi Atalante protiv AS Rome u nedelju (2-1), klub Emilija-Romanja je sada siguran da će završiti u TOP 5, direktno kvalifikujući se za C1. Ovo je odlična vest, posle 59 godina čekanja rosoblovih pristalica.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.