Serie A: Charles De Ketelaere i Atalanta dominiraju AS Romom i kreću se ka C1

Serie A: Charles De Ketelaere i Atalanta dominiraju AS Romom i kreću se ka C1

Bio je to šok za Ligu šampiona ove nedelje uveče u Seriji A. Atalanta (5., 60. poen) je ugostila AS Romu (6. Sa jednom utakmicom manje, Dea je mogla da napravi veliku operaciju veиeras. Vrlo brzo, Čarls De Ketelaere je rešenje pronašao preko ponude Đanluke Skamakače (18′). Posle toga je belgijski napadač udvostručio prednost (20′). Jasno je da je dominirao, AS Roma se vratila sa pauze sa boljim namerama.

To je dovelo do penala koji je pretvorio Lorenco Pelegrini (66′). To je savršeno oživelo postupak i izazvalo visoku tenziju do kraja meča. Na kraju je Atalanta pobedila sa 2:1 i uzela veliku opciju za kvalifikacije za Ligu šampiona. Međutim, za AS Rome to postaje veoma komplikovano…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.