Serie A: Adrien Rabiot spasao Juventus Torino protiv Salernitana

Serie A: Adrien Rabiot spasao Juventus Torino protiv Salernitana

Moglo bi da izgleda kao nedeljna šetnja za Juventus Torino. Na kraju se pretvorilo u kinesku glavobolju. Suočavajući se sa Salernitanom kod kuće, „Stara dama“ je već zamislila odlazak sa tri boda protiv dna Serije A. Na kraju, ništa nije išlo po planu, pošto je Juve morao da otme remi na kraju meča. Od starta je prečku Dušana Vlahovića trebalo da alarmira ekipu Masimilijana Alegrija. Gol Nikolo Pjerozija konačno je bio poziv za buđenje Pijemontezea (1-1, 27′). Nekoliko minuta kasnije, utakmica je izmakala kontroli i Andrea Kambijaso je pogodio postavu (44′) dok je malo pre toga zamalo dosuđen penal za posetioce (37′).

Dominirajući, ali ne baš incizivno u prvom poluvremenu, Turinese je pokazao veću oštrinu posle pauze. Međutim, dok Vlahoviću nije nedostajalo preciznosti (57′), Arek Milik je bio zgrožen Fiorilom (80′), a Fabio Miretti je pogodio prečku (88′). Na kraju, napori Torina su se isplatili pošto je Adrijen Rabiot konačno pronašao prodor u dodatom vremenu (1-1, 90+2′). Sa ovim frustrirajućim žrebom, Juve ostaje u kontaktu sa Bolonji i četvrti su. Ovo čudesno deljenje poena ne menja ništa za već osuđenu Salernitanu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.