Serie A: Sasuolo ponovo protiv Đenove, Torino se probio u Veroni

Serie A: Sasuolo ponovo protiv Đenove, Torino se probio u Veroni

Posle pobede Lacija Rome protiv Empolija u ranim popodnevnim časovima, ove nedelje je trebalo da slede još dve utakmice u okviru 36. Na putu za Đenova, Sasuolo je ponovo upao u njihove greške i veoma otežao sebi u pohodu na ostanak u ligi (2-1). Međutim, napred posle penala koji je pretvorio Pinamonti, Neroverdi su platili cenu povratka u milost protivnika u drugom poluvremenu koji se kreću do 11. mesta u ligi.

Istovremeno, Helas Verona je ugostio Torino na njihovom domaćem terenu. Zaostajući ubrzo posle obeležavanja sata, Grenati su preokrenuli utakmicu u poslednjoj četvrtini sata zahvaljujući golovima Šarve i Pelegija. Ovom pobedom (1-2), ekipa Pijemontezea je na jedan bod od 8. mesta, što je sinonim za kvalifikacije za Evropski kup.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.