Serie A: Pobeda Lacija Rima kod kuće protiv Empolija

Serie A: Pobeda Lacija Rima kod kuće protiv Empolija

Ove nedelje, Lacio Rim je ugostio Empoli na Matchday 36 serije A. „Bjankocelesti“ su imali priliku da izvrše pritisak na svoje večite rivale, AS Romu, ako uspeju. I to zahvaljujući golovima Patrića (45+3′) i Vecina (89′), koji su pobedu dali ekipi Lacija (2-0).

Ovakav rezultat omogućava ljudima Igora Tudora da malo nadoknade AS Rome. Lacio je 7. sa 59 poena, jedan manje od Đolorosija, koji imaju utakmicu u rukama. Sa druge strane, Empoli je 17. i preti im Sasuolo i Udinese, koji takođe imaju dodatnu utakmicu da odigraju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.