AC Milan će igrati u Super kupu Italijanske

AC Milan će igrati u Super kupu Italijanske

AC Milan je sinoć komotno pobedio kod kuće protiv Kaljarija (vidi rezime), tako je održao svoje mesto drugoplasiranog sa tri utakmice do kraja. Ali istovremeno, Rossoneri su takođe konsolidovali svoje mesto u Super kupu Italijanske.

Zaista, kao Sky Sports Italia, izvesno je da će Milanezi igrati u ovom takmičenju jer propisi propisuju da kao Juventus Torino bude zagarantovano jedno mesto preko Kopa Italia, drugo mesto ide na 3. mesto na stajalište. Ljudi Stefana Piolija, uveravani u najmanje treće mesto, zbog toga će učestvovati u Superkupu, zajedno sa Interom iz Milana, Juventusom Torinom i drugim finalistom Kopa Italia, Atalantom Bergamo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.