Juventus na meti OL regruta

Juventus na meti OL regruta

Stigao prošlog leta iz Kristal Palasa, Džejk O’Brajen ima ubedljivu sezonu sa OL- om. Sa 25 odigranih mečeva u Ligi 1 (4 gola, 2 asistencije), Irac se etablirao kao jedan od jakih ljudi na koje Pjer Sejdž voli da se oslanja.

Nastupi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim u inostranstvu, posebno u Torinu. Kao što je izvestio la Gazzetta dello Sport ove subote Juventus se priprema za leto otvoreno za sve vetrove, uključujući i mogući odlazak Bremera. Da bi potencijalno zamenio Brazilca, uprava Pijemontezea bi otkucala ime kolosalnog odbrambenog igrača Liona (on dostiže vrhunac na 1m97), Džejka O’Brajena. Pominju se i druga imena, poput imena Strahinje Pavlovića (RB Salcburg) ili Maksence Lakroa (Volfsburg).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.