Florent Ghisolfi je obavestio Nice o svojoj želji da ode

AS Roma želi da potpiše Florenta Ghisolfija

Florent Ghisolfi želi da nastavi svoju avanturu u Čizmi. Nakon što je bio u lepom vremenu RC Lensa, zatim Nice nešto manje od dve godine, 39-godišnji sportski direktor sada želi da gleda dalje od granica i pridruži se AS Romi, zaveden svojim profilom nedeljama

Prema našim informacijama, Ghisolfi je već obavestio Nice o svojoj želji da napusti klub. Stigao u TERETANU u oktobru 2022. godine, rodom iz Aubagne veruje da se projekat Lige šampiona koji mu je tada prodat sada promenio. On će sada morati da se dogovori sa Ineosom kako bi mu olakšao odlazak.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.