Komo unapređen u Serie A!

Komo unapređen u Serie A!

Drugi u Seriji B, Komo je potvrdio svoj pristup eliti italijanskog fudbala sledeće sezone, u Seriji A. Remi protiv Kosenze Kalčio (1-1) juče je osigurao ovu promociju. Lepa nagrada za posao koji su, između ostalih, uradili Ozijan Roberts (trener) i Sesk Fabregas (pomoćni trener).

Italijanski klub je ponovo na vrhu italijanskog koša prvi put od sezone 2002/2003. Prisutan na tribinama, akcionar Tjeri Henri prisustvovao je sinoć ovom odlučujućem meču za promociju. Igrači su očigledno proslavili ovaj uspon u svlačionici sa stručnim štabom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.