Žoze Mourinho žali što je odbio Portugal

Žoze Mourinho žali što je odbio Portugal

Posle Svetskog prvenstva 2022. godine, Fernando Santoš je ustukneo Robertu Martinezu za mesto selektora. Ipak, bivši trener Evertona nije bio prvi izbor. Kao što je otkriveno U Bola– Žoze Murinjo je bio na meti trenera, ali je 61-godišnji portugalski tehničar više voleo da odbije mesto trenera, da ostane u AS Romi.

„Najobičnija stvar bi bila da ja prihvatim poziv. To se već dva puta desilo, ali tajming nije bio pravi. Tokom ovog poslednjeg poziva, dozvolio sam da emocije prevladaju razum i odlučio sam da ostanem u Romi. To je bila greљka. Portugalija ima jednu od najboljih ekipa na svetu u ovom trenutku, to je neverovatan tim, znam to, ali osetio sam veliku povezanost sa Romom i navijačima i zato sam odbio“.Mourinho se pokajao. Konačno, ovo poslednje je iskrcano iz italijanskog kluba u januaru.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.