M’Baye Niang umešan u saobraćajnu nesreću

M'Baye Niang umešan u saobraćajnu nesreću

M’Baye Niang i automobili se ne mešaju. Igrač Empolija u Italiji ponovo je učestvovao u saobraćajnoj nesreći. Prema Prima Firenze, SUV u kojem je M’Baye Niang bio prisutan (kao vozač ili suvozač) udario je u četiri vozila pre nego što se zakucao u zid parohijske zgrade u noći između ponedeljka, 6. maja. Glavni antagonisti nisu povređeni.

Ovo nije prvi put da je M’Baye Niang učestvovao u saobraćajnoj nesreći. Napadač je 20. februara imao sudar sa automobilom parkiranim u Empoli. U Francuskoj, tada u Monpeljeu, njegov Ferari je teško oštećen zbog pada u blizini trening centra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.