AS Roma želi da potpiše Florenta Ghisolfija

AS Roma želi da potpiše Florenta Ghisolfija

AS Romi ћele da regrutuju u Francuskoj. Doduše, „Vučica“ već nekoliko nedelja traži novog sportskog direktora, posebno po završetku saradnje sa Tijagom Pintom prošlog februara. Među imenima koja se pominju u Italiji, pojavila su se i Florijana Morisa, koji je na službi u Renu. Međutim, Il Messaggero je u utorak tvrdio da je u to još jedan francuski menadžer koji je zaveo Romu.

Ovo je Florent Ghisolfi, koji trenutno radi u OGC Nice. Italijanski klub se nada da će ga preći preko granice i dati mu poziciju odgovornosti. Il Messaggero dodaje da je početkom januara održan sastanak između Fridkinsa i glavne zainteresovane strane i da je on miljenik rukovodstva. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.