Serie A: Napoli se držao kasnog remija od strane Udinesea

Serie A: Napoli se držao kasnog remija od strane Udinesea

Napoli je u ponedeljak otputovao u Udinese. U očajničkoj potrebi za poenima da održe svoje poslednje evropske nade u životu, Partenopei su se suočili sa Friulijevom stranom koja se bori za svoj opstanak i prvi su u zoni otpuštanja.

I posle uglavnom zatvorenog meča, igrači Napolitanaca su dugo razmišljali da će otići sa pobedom zahvaljujući golu Viktora Ozimhena u 51. minutu. Međutim, dok je Nigerijac video protezu koja ga je demantovala, Isak Uspeh je kasno izjednačio za domaću stranu. Ovim remijem Evropa se udaljava za Napoli koji se kreće do 8. mesta. Klub iz Udina je i dalje 18. ali bi ovaj bod mogao da promeni mnogo toga na kraju utakmice.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.