Serie A: pre okršaja protiv OM-a, Atalanta srušila Salernitanu

Serie A: pre okršaja protiv OM-a, Atalanta srušila Salernitanu

Za razliku od OM-a, koji je imao nedelju dana slobodno, Atalanta Bergamo je u ponedeljak igrala u Seriji A. I pre okršaja protiv kluba iz Canebièrea, bergamo strana je bila puna samopouzdanja pobedom na terenu dna tabele, Salernitana. Uprkos otvaranju Luma Čajne, koji je ove sezone bio u dobroj formi na drugoj strani Alpa, posetioci su dobro reagovali.

U drugom poluvremenu, Đanluka Skamača je bio zaslužan za podizanje nivoa dva tima tako što je bio oportunista (1-1, 57′). Već uključen u izjednačujući pogodak, Teun Koopmeiners je iskoristio rizičan restart u sredini da bi Atalanta finim udarcem levom nogom povela. Ovom pobedom, ljudi Đan Pjera Gasperinija popeli su se na peto mesto. Osuđena, Salernitana je priznala 24. poraz u ovom izdanju 2023-2024.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.