Serie A: AS Roma i Juventus se vraćaju nazad

Serie A: AS Roma i Juventus se vraćaju nazad

Za okršaj 35. kola Serije A, AS Rome i Juventusa neutralisali su jedan drugog na Stadio Olimpiku. Đilorosi su otvorili pogodak zahvaljujući ranom golu Lukakua (1-0, 14′). Međutim, Juventus je brzo odgovorio izjednačujućim golom Bremera (1-1, 30′), održavajući neizvesnost tokom celog meča.

AS Roma je tada dominirala u igri, ali nije mogla da napravi razliku u drugom poluvremenu. Ovakav rezultat nikome ne pomaže pošto napušta dva kluba u tesnoj borbi za kvalifikaciona mesta za Ligu šampiona. Br. 5 AS Roma će narednog dana odigrati važan put u Atalantu, dok će se trećeplasirani Juve suočiti sa relegiranom Salernitanom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.