Serie A: Fiorentina pala u Veroni, nema pobednika između Empolija i Frosinonea

Serie A: Fiorentina pala u Veroni, nema pobednika između Empolija i Frosinonea

Nastavak 35. kola Serije A ove nedelje. Fiorentina je otputovala u Veronu da se suoči sa Helasom na stadionu Markantonio-Bentegodi. U ravnomernom meču, Žalloblu je došao do pobede (2-1) zahvaljujući golovima Lazovića (13′) i Noslina (59′). Kastrovili izjednačujući gol nije bio dovoljan za La Violu (42′).

U drugom meču odigranom istovremeno, Empoli je otvorio vrata svog stadiona Karlu Kastelani klubu Iz Frosinonea. U prilično ravnomernom meču, iako su malo dominirali Leoni, dva tima su se međusobno ostavila nerešenim rezultatom (0-0). Igrači Davidea Nikole ostaju u opasnosti sa ovim 17. mestom, odmah iza protivnika dana, Frosinonea.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.