AC Milan: Borba sa Interom za novog Marija Mandžukića

AC Milan: Borba sa Interom za novog Marija Mandžukića

Italija je stalno na putu da traži sjajne napadače. Iako nacionalni tim doživljava malu sušu, Serie A je poslednjih godina dom nekih od najboljih nišandžija na svetu. To je slučaj i sa Mariom Mandžukićem. Briljantan sa Bajern Minhenom i Atlético de Madridom tokom karijere, hrvatski napadač je svojim talentom osvetlio i Juventus Torino (2015-2019) i AC Milan (2021). Međutim, dok je karijera rodom iz Slavonskog Broda došla do kraja 2021. godine, transalpinski klubovi traže njegovog dostojnog naslednika.

A prema slovenačkim medijima Nogomanija I La Gazzetta dello sport, srećni dobitnik bi bio Anton Matković. Rođen u istom gradu kao i njegov slavni starešina, Matković sija na strani NK Osijek. Sa 2 gola na 17 utakmica, 18-godišnji napadač pokazuje velike kvalitete pred golom koji bi privukao pažnju AC Milana, Atalante Bergamo, Intera iz Milana i Fulama. Neki klubovi su navodno spremni da plate pet miliona evra kako bi namamili hrvatskog U19 internacionalca u svoje redove.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.