Serie A: Claudio Ranieri’s Cagliari pokupio vredan bod protiv Leccea

Serie A: Claudio Ranieri's Cagliari pokupio vredan bod protiv Leccea

Nastavak 35. kola Serije A ove nedelje. Kaljari je ugostio Lekea u Areni Sardegna. Ovaj meč je bio prilika i za posetioce i za domaću stranu da pokupe više bodova u svojoj misiji da ostanu u vrhunskom letu. Oba tima su imala jake učinke i počinju da se pomeraju naviše kako se bliži kraj sezone. Izabranici Klaudija Ranijerija brzo su otvorili pogodak sa Jerijem Minom (26′), nekoliko minuta pošto je poništen gol Đanluke Gaetano (18′).

Svedeni na desetoricu u 44. minutu posle faula Gaetana, Sardinijanci su dugo držali rezultat, sve do kasnog izjednačujućeg gola Nikole Krstovića (84′) koji je omogućio Lekeu da izbegne poraz (1-1). Kaljari je na ovacijama uzeo dragocen bod u italijanskoj ligi, ali je ostao iza protivnika dana Leće (13). „Sardinijanci“ će sledećeg vikenda otputovati u Lombardiju gde će se suočiti sa AC Milanom, dok će Salentini ugostiti Udinese, na italijanski meč 36.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.