Juventus: Pol Pogba uskoro viđen u filmu

Juventus: Pol Pogba uskoro viđen u filmu

Dok služi 4-godišnju zabranu dopinga posle duge bitke izgubljene pred Arbitražnim sudom za sport (CAS), francuski vezni fudbaler Pol Pogba je poslednjih nedelja prilično diskretan sa retkim pojavljivanjem na društvenim mrežama. Međutim, bivši igrač Mančester junajteda primećen je u četvrtak u Rueil-Malmaisonu na snimanju filma „4 Nula“, nastavku komedije „3 nule“ objavljenom 2001.

U ovom drugom opusu, koji još uvek režira Fabien Onteniente, Pol Pogba će biti prisutan u dve scene. Glumačka ekipa uključuje povratak Žerara Lanvina i Izabele Lenti, kao i pevača Šaj’m, glumca Didijea Burdona, repera Kaarisa, kao i uticajnika navijača OM-a Mohameda Henija i bivših trenera Rolanda Kurbisa i Gaja Rouksa. Snimanje filma treba da se završi 14.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.