PSG: Zamena Kajlijana Mbapea postaje jasnija

PSG: Zamena Kajlijana Mbapea postaje jasnija

Sezona PSŽ-a još nije gotova, jer su Parižani još uvek živi u Ligi šampiona. Međutim, neizbežno, iza kulisa, donosioci odluka u glavnom klubu već se pripremaju za sledeću sezonu. Sezona 2024/2025 koja će biti bez Kajlijana Mbapea, koji će ovog leta hteti u Madrid, kada mu ugovor u Parizu bude istekao. Moramo da nađemo zamenu za njega…

I kao što vidite, ovo nije mali podvig. Već mesecima postoji velika lopta imena, a najnovije glasine nas vode do Luisa Dijaza, kolumbijskog vinera Liverpula, kao i Lamina Jamala, PSG grumena, čak i ako prema našim informacijama nema ništa konkretno sa katalonskim igračem. Ove nedelje, u Italiji imamo nove informacije, koje se tiču igrača čije se ime takođe pojavilo nekoliko puta: Viktor Ozimhen.

Konkurencija u ovom fajlu

I zaista, Đanluka Di Marcio, prestižni italijanski novinar, potvrđuje više nego izraženo interesovanje PSG-a za usluge napolitanske zvezde. On kaže da se uskoro očekuju pregovori dva kluba za igrača koji mu je nedavno produžio ugovor do 2026. godine. Diskusije koje obećavaju da će biti prilično žuste, pred Aureliom De Laurentiisom koji je uvek težak u poslu. Pre nekoliko nedelja italijanska štampa je čak pomenula mogućnost uključivanja pariskih igrača da smanje cenu operacije.

Novinar transfera dodaje da Čelsi takođe namerava da pokrene napad na bivšeg čoveka LOSC-a. Inicijalni kontakti između „Plavaca“ i „Partenopeija“ su već odigrali, a Londonci pokušavaju da vide da li će ponuda od 80-90 miliona evra pored Romelua Lukakua i mladog igrača biti dovoljna da ubedi Napoli. Dovoljno je reći da će Osimhen verovatno otići po veoma visokoj ceni, a PSG će morati da stavi ruke u džepove…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.