Serie A: Armand Laurienté vodi Sasuolo protiv Intera iz Milana

Serie A: Armand Laurienté vodi Sasuolo protiv Intera iz Milana

Nastavak 35. kola Serije A ove subote uveče. Sasuolo je bio domaćin novom italijanskom šampionu Sasuolu na njihovom domaćem terenu na stadionu Mapei. Meč je bio prilika za posetioce da pokupe više bodova u svom pohodu da ostanu u vrhunskom letu, dok su ljudi Davidea Ballardinija bili u trci bez pobede od pet utakmica. A za trupe Simone Inzaghi, cilj je bio mnogo manje sa Skudetom koji je veж bio u torbi.

Već poražen od Sasuola u septembru, Inter je doživeo drugi ligaški poraz u sezoni, drugi protiv istog protivnika (1-0). Zahvaljujući penalu koji je preokrenuo Francuz Armand Laurienté, Neroverdi mogu da proslave veliku pobedu na kraju sezone. Na ovacijama, Sasuolo (19) je uzeo vredne bodove u italijanskoj ligi, na istom broju bodova kao Idinese (18), dok je Inter Milan i dalje lider sa već obezbeđenom titulom. Narednog vikenda Nerazuri putuju u Lacio gde će se suočiti sa Frosinoneom, dok će Neroverdi 36.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.