Serie A: Lacio Roma visi na žici protiv Monce

Serie A: Lacio Roma visi na žici protiv Monce

Za 35. meč Serije A, Lacio Roma je otputovala u Moncu. Pobedom su ljudi Igora Tudora imali priliku da se pobedom u Lombardiji popnu na šesto mesto. Na kraju, glavni klub je dugo verovao da to mogu da urade pre nego što vide da su im nade isprekidane na kraju meča. Sve je dobro počelo za posetioce tako što je Ćiro Imobile otvorio pogodak u jedanaestom minutu igre (0:1).

I posle izbalansiranog prvog poluvremena i meča nepristrasnog kao i uvek posle pauze, bilo je jedino logično da Milan Đurić izjednači za Moncu (1-1, 73′). I dok je Matijas Vecino mislio da je Lacialesima dao definitivnu prednost (1-2, 83′), oni su u poslednjim trenucima uhvaćeni protezom od Đurića (2-2, 90+3′). Zgrožen bosanskim napadačem, Lacio ostaje sedmi. Monca je još uvek jedanaesta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.