Kristof Galtije reaguje na glasine ac Milana i daje novosti o svojoj budućnosti

Kristof Galtije ispraznio torbu posle oslobađajuće presude za moralno uznemiravanje i diskriminaciju!

Dok AC Milan traži naslednika Stefana Piolija, ime Kristofa Galtijea je raspoloženo kao moguća zamena. Ovaj 57-godišnjak, koji je pod ugovorom sa Al Duhailom u Kataru, nalazi se u užem izboru Rossonera. U intervjuu sa Tim, dao je novosti o svojoj budućnosti.

„To je veoma laskavo, iako nisam razgovarao sa rukovodiocima. Mislio sam da su izabrali Julena Lopetegija. Jesi li i ti to video?“– odgovorio je on, pre nego što ga je novinar obavestio da odluka AC Milana još nije zvanična, zbog besa navijača. Ali on ostaje nepokolebljiv na svojoj poziciji, priznajući da je ‘pod ugovorom sa Al-Duhailom’. Blef ili istina?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.