Dve opcije za mesto trenera u Napoliju

Dve opcije za mesto trenera u Napoliju

Sezona se bliži kraju i Napoli je imao veoma tešku sezonu posle titule. Deveti u Seriji A, Napoli se oprostio od Evrope i uživaju u praznoj sezoni. Da bi počeli novi ciklus, direktori italijanskog kluba su otkucali imena dvojice trenera kako bi preuzeli kormilo tima ovog leta.

La Gazzetta dello Sport kaže da je Stefano Pioli, aktuelni trener AC Milana gurnut ka izlazu, sada na pol poziciji da postane budući trener Partenopeija. Usmeni dogovor o trogodišnjem ugovoru je već postignut. Ali sa druge strane, Corriere dello Sport On tvrdi da je Đan Pjero Gasperini, trener Atalante Bergamo, prioritet Za Napoli. Ostaje da se vidi kakav će izbor napraviti Aurelio De Laurentiis, predsednik Napolija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.