Jirgen Klop plače zbog faula uoči odlaska, Bajern pronašao zamenu Manuela Neuera

Jirgen Klop plače zbog faula uoči odlaska, Bajern pronašao zamenu Manuela Neuera

Klopp naziva programiranje zločinom

Započinjemo ovu svetsku turneju vesti u Engleskoj gde Klopp pravi naslove britanskih novina. Jirgen Klop je u petak žestoko govorio o TV emiterima. Trener, koji će se pomiriti sa mesta menadžera Liverpula na kraju sezone, kritikuje ih zbog nedostatka pomirenja sa klubovima koji učestvuju u evropskim takmičenjima. „L’Heure du Crime TÉLÉ“, piše u Dnevna zvezda. Jürgen Klopp je pokrenuo neverovatan napad na TNT Sportovi i nazvao Liverpulovo zakazivanje utakmica „zločinom“, objašnjava engleski outlet. Uoči sutrašnje penal utakmice kod kuće, odlazeći šef Anfilda je „zapalio vatru na emitere“, dodaje Daily Express.

Nubel opozvao Bajern

Idemo u Nemačku gde Abendzeitung otkriva prvo ime koje će zameniti Manuela Neuera sledeće sezone. Prema pisanju nemačkih medija, „Pitanje je vremena“ za Aleksandra Nubela. Golman, koji je na pozajmici do 2026. u Štutgartu, nalazi se na listi kandidata Bajern Minhena za predstojeću sezonu. Minhenski lideri žele da se repatrijacija nemačkog golmana repatrijacije ranije nego što se očekivalo imajući u obzir njegove dobre nastupe. Neuer je upozoren!

Portugalski treneri apeluju na Milan

Završavamo sa Italijom gde se još uvek raspravlja o dosijeu trenera u AC Milanu. Za La Gazetta dello Sport, postoje tri imena koja mogu da naslede Stefana Piolija i svi su Portugalci. Serhio Konseičao bi zahvaljujući bilateralnoj klauzuli mogao da mu skrati ugovor koji trenutno traje do juna 2028. Ruben Amorim, koji je svojevremeno najavljen kao naslednik Liverpula Jirgena Klopa, takođe je u užem izboru. Milanski gornji ešaloni ga trenutno smatraju jednim od najboljih tehničara na međunarodnom nivou. Konačno, vođe Lombarda ostaju pažljive prema situaciji Paula Fonseke.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.