Serie A: remi bez golova između Torina i Bolonje

Serie A: remi bez golova između Torina i Bolonje

Na otvaranju 35. kola Serije A, Bolonja je imala mogućnost da se popne na podijum italijanskog vrhunskog leta ukoliko pobedi na Torinu. Na kraju, na kraju prilično nedovoljnog meča, nijedan tim nije uspeo da preuzme vođstvo.

Meč je generalno bio izbalansiran dok nijedan tim nije bio ni blizu pobede. Torino je jednom pogodio postavu dok je Rossoblu uspeo da stvori više šansi. Ovim remijem bez golova Bolonja ostaje četvrta i propušta priliku da prestigne Juventus Torino. Takođe u podnožju, Torino je i dalje deseti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.