Jake reči Đorđa Čielinija o Kristijanu Ronaldu

Jake reči Đorđa Čielinija o Kristijanu Ronaldu

Sada na strani Al-Nasra, Kristijano Ronaldo verovatno propušta mnogo ljudi u Evropi. Posle legendarne čarolije u Real Madridu, portugalska zvezda je napravila najbolje dane Juventusa. I njegov kapiten Đorđo Čielini, koji je sada u penziji, ima veoma pozitivan imidž petotimca pobednika Balon d’Ora. „Bila je čast kapitenu Juventusa uz Kristijana Ronalda. To je bila prilika jednom u ћivotu. Moram da mu se divim jer je uvek bio dobar u grupi. On nije kao ostali! On nikada nije odsutan kada je to potrebno, čak ni na timskim večerama.“, rekao je on na podkastu The BSMT pre nego što nastavim dalje.

„Kristijano je neko ko je pun poštovanja i gotovo opsesivan u načinu na koji brine o svom telu i priprema se za mečeve. Želi da postigne gol i želi da pobedi. Impresionirala me je njegova ličnost u najtežim mečevima. Imao je ludu želju da pravi talase i želeo je da pokaže da je jači od celog Real Madrida“. Jake reči koje potvrđuju impresivnu ličnost CR7.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.