AC Milan: Lude ispovesti Zlatana Ibrahimovića o kraju karijere

AC Milan: Lude ispovesti Zlatana Ibrahimovića o kraju karijere

Na kraju finalne čarolije sa AC Milanom i dok je sebi postavio poslednji cilj da igra Euro 2024 u Nemačkoj sa Švedskom, Zlatan Ibrahimović, opterećen čestim fizičkim problemima, konačno je odlučio da se povuče na kraju sezone 2023. u 41. godini. Međutim, bivši napadač Barse i PSG-a nije želeo da podvuče definitivnu crtu ispod sveta fudbala prihvatanjem uloge specijalnog savetnika većinskog akcionara kluba iz Lombarda, tačnije RedBirda. Tokom intervjua za podkast ABTalks jutjuber Anas Bukaš, švedski gigant je otvoreno govorio o uslovima povlačenja iz sporta.

„Želim dobar život za svoju porodicu. Želeo sam da mogu da radim stvari sa svojom decom, da sam nastavio ne bih mogao da radim mnogo stvari, jer sam imao problema sa kolenom. Tako da sam prihvatio, došao sam do tačke kada sam rekao ‘u redu, pusti to i započni novo poglavlje svog života’. Zbog mog ega, bilo je teљko zaustaviti se. I dalje mislim da sam najbolji, mogao sam da nastavim.“reče Šveđanin.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.