Razgovori u zastoju između Juvea i Rabiot klana

Razgovori u zastoju između Juvea i Rabiot klana

Na kraju ugovora za nekoliko nedelja, produžetak ugovora Adrijenu Rađiotu (29 godina) treba vremena da se ostvari. Mada su obe strane uvek tvrdile da imaju dovoljno vremena da započnu proces, čini se da se stvari ubrzavaju kako se sezona približava kraju. Prema Gazzetta dello Sport, Véronique Rabiot, majka i agent francuskog internacionalca, sastala se sa Kristijanom Đuntolijem, sportskim direktorom, na marginama poslednje utakmice protiv AC Milana, ali do toga nije došlo mnogo.

Dok je prošle godine Francuz pristao na kratkoročni jednogodišnji ugovor, broj 25 „Stare dame“ sada želi duži ugovor. Bez prihvatanja smanjenja njegove plate, koja se procenjuje na 7,5 miliona evra godišnje, Juventus možda neće moći da parira. Prema pisanju italijanskog dnevnika, Bajern Minhen pažljivo prati situaciju. Premijer liga je takođe liga koja privlači Adrijena Rađiota.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.