Inter u Milanu: Izvinjenje Denzela Damfrisa Teu Hernandezu

Inter u Milanu: Izvinjenje Denzela Damfrisa Teu Hernandezu

Inter iz Milana je u nedelju sa stilom proslavio 20. titulu u italijanskoj ligi posle pobede u derbiju Madonnine protiv AC Milana. Međutim, dok je 300.000 navijača bilo prisutno na ulicama Lombardije, kontroverza oko Denzela Damfrisa je narasla. U sporu sa Teom Hernandezom, francuskim levim benom Rossonerijem, holandski klip je držao transparent inspirisan GTA V na kojem se vidi Frenklin, sa Damfrisovim ličem, držeći svog Rotvajlera, Klopa, na povocu, sa licem Tea Hernandeza. Ovaj 28-godišnjak je sankcionisan od strane italijanskog disciplinskog tužilaštva, a u ponedeljak se vratio na Instagram.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Denzel Justus Morris Dumfries (@ddumfries2)

Zaista, bivši čovek PSV-a se izvinio zbog svoje provokacije: »Juče je bio najbolji dan za mene, sve igrače i sve u klubu. Mnogo vam hvala navijačima koji su u hiljadama izašli na paradu. Bilo je zadovoljstvo slaviti sa svima vama, mnogo je značilo timu. Tokom parade, držao sam transparent na kome je bila neprikladna slika. Ja sam igrač koji voli rivalstvo u fudbalu, to je presudan deo svake utakmice. Shvatam da je držanje transparenta bila greška u proceni sa moje strane i da uopšte nije pametno. Pređimo na to da se fokusiramo na ono što je bila najneverovatnija sezona za Inter iz Milana. Hvala vam još jednom na podršci ove sezone, a na jučerašnjim proslavama ih nikada neću zaboraviti.Kao podsetnik, dvojica igrača će se ponovo suočiti 21. juna u utakmici evro grupne faze između Les Bleusa i Oranje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.