Serie A: Đenovi obezbedili opstanak nadigravši Kaljarija

Serie A: Đenovi obezbedili opstanak nadigravši Kaljarija

Ovog ponedeljka u Italiji je odigran važan meč između Kaljarija i Đenove. Na putu je ekipa sa Sardinije izgubila sa tri gola razlike i propustila priliku da sebi dašak svežeg vazduha u potrazi za opstankom. Igrači Đenove su sa svoje strane osigurali opstanak pred domaćom publikom.

Uspeh u skandinavskom stilu za lokalno stanovništvo. I zaista, dok je Norvežani Morten Torsbi (1-0, 17′) otvorio pogodak, Danskinja Morten Frendrup je duplirala prednost pred pauzu (2-0, 27′). Ubrzo posle sat vremena (3-0, 63′), Islandski Albert Gudmundson zapečatio je pobedu svom timu koji će, sa 42 poena, garantovano biti u Seriji A sledeće sezone. Za Kaljari, četrnaesti, moraće malo da sačekaju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.