AC Milan: Furlani odgovara navijačima i ponavlja značaj Ibrahimovića

AC Milan: Furlani odgovara navijačima i ponavlja značaj Ibrahimovića

Poslednjih dana izdvojili su se direktori AC Milana. Sezona rolerkostera Rossonera, praćena neizvesnom budućnošću Stefana Piolija, pogurala je Ultrase da podignu glas i traže odgovornost. Da stvar bude gora, pomenuta imena koja zamenjuju Pioli ne uzbuđuju posebno Curva Sud. Savetnika kluba Zlatana Ibrahimovića, koji predlaže trenere klubu, podržao je predsednik kluba Đorđo Furlani.

„Njegove ideje, njegova mišljenja su fundamentalna u odlukama koje utiču na budućnost kluba“Furlani prvi put ispričao DAZN, pre nego što je odgovorio navijačima, koji su bili nezadovoljni Milanom u sezoni. „Uvek su nas podržavali, najbolji su na svetu i mi imamo sreće, oni su adut. Ako su nezadovoljni, to je zato što su ambiciozni kao klub, moramo da damo sve od sebe da pokušamo da ih zadovoljimo i ostvarimo ciljeve“.Rekao je Furlani. Dovoljno da smiri Rossonerijevu muku?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.