Serie A: Fiorentina slomila Sasuola

Serie A: Fiorentina slomila Sasuola

U okviru 34. meča Serije A, Fiorentina je ugostila Sasuola sa ciljem da se kvalifikuje za evropsko mesto pre kraja sezone. Početkom meča Sottil je otvorio pogodak kako bi omogućio Firenci da preuzme vođstvo pre pauze (1-0, 17′).

La Fio je potom izašao pucajući u drugom poluvremenu zahvaljujući golovima Martineza Kvarte (2-0, 54′), Baraka (3-0, 64′), kao i protezom Gonzalesa da obezbedi pobedu od 5:1, dok je Torstvedov gol mogao samo da spasi čast. Zahvaljujući ovoj pobedi, Fio je ponovo na 8. mestu i zaostaje pet bodova za Laciom, koji su prvi koji su se kvalifikovali za Evropu. Sa druge strane, Sa druge strane, još uvek je na 19. mestu i približavaju se relegaciji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.