Proglašen rat između Juventusa Torina i Dušana Vlahovića?

Proglašen rat između Juventusa Torina i Dušana Vlahovića?

Poleteo je juče u 62. minutu igre protiv AC Milana (0-0), Dušan Vlahović se veoma iznervirao kada je otišao na klupu. Napadač Juventusa iz Torina je, kako se vidi na snimku kamere, pogledao oko sebe svog trenera Masimilijana Alegrija, pre nego što je psovao i ispuštao živce preko flaše vode. Sve bez ikakvog rukovanja sa svojim trenerom.

Zamena koju je alegri objasnio posle meča. „Ništa se nije desilo sa Vlahovićem. Napravio sam promenu za koju sam mislio da je dobra. Nadao sam se, jer su u poslednjih nekoliko utakmica promene bile odlučujuće“.objasnio italijanski trener, priznajući da je Srbin imao dobru partiju. Mini kriza ugašena?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.