Serie A: Bolonja se kod kuće suzdržao od strane Udinesea

Serie A: Bolonja se kod kuće suzdržao od strane Udinesea

Nepobeđena od 9. marta i poraza protiv Intera iz Milana, krunisana italijanskim šampionom prošle nedelje, Bolonja je u nedelju ugostila Udinese na Meču 34 serije A. Uprkos jasnoj dominaciji ljudi Tijaga Mote, Zebreta je prehladila protivnike pre pauze preko Martina Pejera da bi povela (0-1, 45′).

Uprkos tome što je bila nadjačana posle smene Sema Beukeme zbog drugog bukinga (64′), Bolonja je pokazala karakter da otme bod iz žreba zahvaljujući Aleksisu Saelemaekersu (1-1, 77′). Usporeni u svojim stazama, Bolonja je i dalje pod pretnjom AS Rome koja može da se vrati na dva boda od četvrtog mesta, što je sinonim za kvalifikacije za narednu Ligu šampiona, ukoliko pobede protiv Napolija u nedelju uveče. Udinese ostaje zaglavljen u crvenoj zoni.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.