AC Milan: Grđenje Ultrasa zbog budućeg trenera

AC Milan: Grđenje Ultrasa zbog budućeg trenera

Julen Lopetegui, Domeniko Tedesko, poslednjih dana pominje se nekoliko imena trenera koji će naslediti Stefana Piolija na strani AC Milana. Jedno je sigurno, navijači Rossonerija ne uzimaju ljubazno sve ove glasine. Ultrasi preferiraju prestižnija imena kao što su Jirgen Klop ili Antonio Konte. Putem saopštenja na Instagramu, članovi Curva Suda su svoje nezadovoljstvo rukovodstvom učinili poznatim.

„Sezona se bliži kraju i mediokritet koji je karakteriše skoro čitavo svoje trajanje ustuknuo je mesto katastrofalnom finalu koje je, kao da to nije bilo dovoljno, pojačano pogrdnim izjavama nekih direktora i glasinama o imenu budućeg trenera, zbog kojih shvatamo kako ambicija da ponovo proživimo prošla vremena nije prerogativ kluba“, Curva Sud je komunicirao. Jasna poruka, do te mere da rukovodstvo sumnja?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.