Serie A: Matija Zakagni zadao pobedu Laciju protiv Verone

Serie A: Matija Zakagni zadao pobedu Laciju protiv Verone

Nastavak 34. kola Serije A ovog ponedeljka uveče. Lacio je ugostio Helas Veronu na Stadio Olimpiku. Ovaj meč je bio prilika da posetioci pokupe više bodova u svojoj misiji da ostanu u vrhunskom letu, dok su ljudi Marka Baronija ostali na pet poena uzetih iz poslednje četiri odigrane utakmice. A za trupe Igora Tudora cilj je jasan i nedvosmislen sa kartom za Evropu na nišanu. U prvom poluvremenu su prilično dominirali Lacijali koji nisu uspeli da pronađu mrežu uprkos dve male zanimljive šanse.

„Bjankoncelesti“ su morali da sačekaju poslednju četvrtinu sata sa Matijom Zakagnijem koji je otvorio pogodak (72′) koji je zapečatio pobedu Rome sa najužom razlikom (1-0). Na ovacijama, Lacio je uzeo dragocene bodove u italijanskoj ligi i popeo se na 6. mesto, dok je Helas Verona i dalje u dobroj poziciji da ostane u Seriji A sa svojom 15. pozicijom. Sledećeg vikenda Laciali putuje u Lombardiju gde će se suočiti sa Moncom, dok je domaćin Đialloblu Fiorentina na Matchday 35.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.