Serie A: Juventus i AC Milan ostavljaju jedni druge iza leđa

Serie A: Juventus i AC Milan ostavljaju jedni druge iza leđa

Matchday 34 iz Serije A imao je prizivan duel između Juventusa (3) i AC Milana (drugi). Kod kuće, Turinesei su uspeli da zatvore jaz za Lombardove na stajaliљtima. Za Rossonere je to bila odlična prilika da potvrde ili se skoro kvalifikuju za Ligu šampiona. Prilično blago, prvo poluvreme je videlo malo šansi. Neposredno pred pauzu Dušan Vlahović je testirao Marka Sportijela iz slobodnog udarca (45′ +2).

Posle pauze Marko Sportijelo je ponovo bio u centru pažnje ispred Filipa Kostića i Danila (50′). Milan je odgovorio teškim udarcem Rubena Loftus-Obraza (66′) ali je Juventus bio taj koji je bio bolji. Arkadijuš Milik je dva puta demantovao golmana (73′ i 87′). U međuvremenu, Adrijen Rabiot je bio blizu pogotka (86′). Na kraju smo otišli sa nerešenim rezultatom 0:0 koji nikome nije odgovarao.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.