Serie A: Monca frustrira Leccea na gongu

Serie A: Monca frustrira Leccea na gongu

Dan nakon velike pobede Frosinonea protiv Salernitane, Monca i Leće su otvorili loptu ove subote, u okviru 34. meča Serije A. 11. na startu, klub iz Lombarda je nameravao da prekine ovu lošu seriju od 3 poraza i 1 remi u poslednje 4 ligaške utakmice protiv protivnika koji takođe traži bodove.

Iako je Leće morao da čeka dodatno vreme u drugom poluvremenu da bi prekinuo zastoj zahvaljujući Nikoli Krstoviću (1-0, 90’+2), Moncu sposobnost da reaguje ne treba potcenjivati, pošto su u poslednjim sekundama preko Matea Pešine (1-1, 90’+6) oteli bod iz remija. Na stajaliљtima, pozicije ostaju nepromenjene. Sa udobnim jastukom od deset bodova više od 18. mesta koje zauzima Udinese, Čini se da Leće ipak ima opstanak u džepu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.